Aanbod ballonvaarten

Ochtendvaart

149 139 per volwassene
115 per kind (-12j)

Beleef een sprookjesachtige vaart, waan je tussen de magische nevel en mist. Geniet van een prachtige zonsopkomst en een wereld die zachtjes ontwaakt.!

Avondvaart

149 139 per volwassene
115 per kind (-12j)

Een magische reis met een luchtballon tussen hemel en aarde en geniet van de schilderachtige vergezichten die de zonsondergang met zich meebrengt.

Ballonvaart
Cadeaubon

145 139 per volwassene
115 per kind (-12j)

Op zoek naar een uniek Cadeau? Verras je vrienden en familie! Het onvergetelijke geschenk voor elke gelegenheid. Bereid je maar al voor op superblije gezichten!

Citytoers

 Ballonvaart
Gent

149 per persoon

Regelmatig plannen we een ballonvaart over de Stad Gent. Het is een historische maar ook eigentijdse stad. In Gent wordt gewoond en geleefd, gewerkt en genoten. Elke dag opnieuw. Gent is daarmee prachtig vanuit een Luchtballon.

Ballonvaart
Antwerpen

149 per persoon

Antwerpen heeft een enorm aanbod bezienswaardigheden en architectonische hoogstandjes. Antwerpen behoort tot de mooiste steden van ons land die je zeker eens vanuit de lucht gezien moet hebben.

Ballonvaart
Brugge

 

149 per persoon

Brugge is één van de mooiste steden van Europa. Maak een ballonvlucht over deze romantische stad. Met zijn kronkelende steegjes en romantische reien, waan je daardoor bijna in de middeleeuwen.

Zeeuws-Vlaanderen

Ballonvaart
Hulst

149 139 per volwassene
115 per kind (-12j)

Hulst vestingstad is dé plek in Zeeuws-Vlaanderen om te gaan winkelen of lekker op een terrasje wat onderuit zittend te genieten. Maar ook om te gaan ballonvaren. De historise waarde van de stad Hulst is niet te ondeschaten. Het is prachtig om deze vestiginstad een van uit de lucht te gaan bewonderen.

Ballonvaart
Axel Terneuzen

149 139 per volwassene
115 per kind (-12j)

Up Ballooning verzorgt ballonvaarten in Zeeuws-Vlaanderen. Vanuit Axel starten veel van onze ballonvaarten het is centraal gelegen in Zeeuws-Vlaanderen waardoor we alle rischting uit kunnen varen. Vanuit Axel krijg je een prachtig zicht over Terneuzen de Schelde, Kanaal Gent – Terneuzen.

Ooster- en
Westerschelde

€180 per persoon

Met een luchtballon de Schelde over naar Goes, Zierikzee of Tholen? Het gevoel van het varen boven het water met een uitzicht in het oneindige is prachtig om te doen. Bereid je alvast voor op een extra lange ballonvlucht van 1u30 à 2u. Bekijk het verdronken land van saeftinghe uit de lucht.

Privévluchten op maat

Wens je alles nog een stuk exclusiever? Reserveer dan een Privé- ballonvaart helemaal voor jou alleen en neem je geliefde, zakenrelaties, vrienden of familie mee op dit avontuur.